Ads 468x60px

Sabtu, 8 Jun 2013

Percutian Indah Musim Panas Di Seoul,Korea Part 2


Menang Peraduan Simply Siti Derma&Menang
Dapat Terbang ke
KOREA


PART 2
Ok ni sambungan dari Part 1 hehe maklum lah cerita kt korea mesti lah panjang kan hehehe ni baru part 2 ada lagi part2 yang akan dibentangkan LOL ok jom layannn...

Ini Lah Home stay bahagian dalam ines Inn sangat luar biasa memang macam ala2 Korea beb!! hehe ruang tamu, ruang dapur ruang pintu masuk dan bilik mandi Ya Allah sangat korea ok!! hahaha happy lega sgt! hehe Tv macam biasa kecik je tapi bukan tgk tv sgt pun balik terus makan dan tido wkakaka adalah bukak saje nak tengok2 ingat plasma tp plum2 rupanya hehehe





 Ruang Tamu yang sempoi luas dan selesa untuk merehatkan diri hehe 

 Dapur yang kecik rasa ok xpayah besar2 sgt pun xpayah besar2 sebab bukak menetap tapi bercuti je lengkap Air mineral tapis pun ada ok lah tu!! jimat hehe

 Pintu Masuk dan tersedianya tempat letak kasut dan alamri xtahu apa dalam tu xpernah usik tapi best hehe

 

Bilik Mandi yang awesome xperlu perigi untuk beredam kalau berendam air sangat sejuk2 giler!!! nasib baik ada air panas tapi lepas mandi korang akan mengigil sebab kesejukan sangat walaupun xada penghawa dingin awesome!



Ni lah Tv dia not plasma tp plumbum hahaha kira ok lah dan sebelah dia ada Wifi just masuk kan password je laju beb!! hehehe

Ni lah katil dan biliknya hehe double katil tapi ku tak tido pun atas sekali gayat wei hahaha so aku tido bawah je sebab ada katil lagi satu rupanya ok lah tu kan sempoi dan syok hehe






TIME KELUAR CUCI MATA
 di Kota Itaewon



Nilah keldai salah satunya di Homestay fadz xtahu jual apa rempah ratus ke apa ke haha xbeli pun ambil gambar je hahaha Keldai runcit katanya kedai lah wei!! hahahahaha


 Now pukul kul 8 am waktu korea ramai rakyat korea sedang sibuk disana sini.. tapi dengar cerita kota itaewon ni ramai sangat foreigner yang menetap disini gara2 tempatnya yang sangat strategik nak kemana2 :) lagi umat islam ramai disini jugak sebab nak cari makanan Halal disini lah Itaewon


 Ah! jgn main2 orang turkey pun ada bekerja disini cari rezeki dan meluaskan perniagaan Halal mereka disini tau sangat laris ok~ tp xmakan lagi sebab perut kenyang hahaha walaupun nampak sedap sampai melilir air liur ku huhu 


Jakun fadz ni!! kereta polis pun nak ambil gak hahaha bukan ada kt Malaysia kan so ambil lah hehe :P nasib baik xada polisi haha

 Ni lah Hotel Hamilton !! orang yang mampu je dapat duduk hotel ni fadz xmampu so pilih homestay iness inn dah bersyukur janji dapat tido dan mandi dah ok kan hehehe dikatakan Hotel Hamilton ni Siti Nurhaliza selalu stay sini kalau ada apa2 lawatan atau Siti nak ke kilang Simply Siti :) wahh bestnya hehe


 Macam biasa banyak barangan cenderahati dijual ditepi jalan tempat sangat bersih lagi2 dengan cuaca malam yang sangat sejuk best gila xrasa letih sangat walaupun 6 jam dalam flight tadi haha



 Gambar posing sesuka hati.. haha jalan2 cari aiskrim sedap wei! aiskrim yang diorang jual kt tepi jalan... namanya aiskrim putar buatan Turkey eh! padahal ni korea dh ke Turkey lak kan hahaha xperlah janji sedap berbeza dengan aiskrim yang aku makan sebelom ini hehe


Ni lah kawasan Homestay aku sunyi mungkin dah ramai masuk umah kot just bau masakan diorang je haha macam kt malaysia lah kadang2 bau ikan masin , masak sambal semua bagai kan haha sama macam diorang bermasak jugak tapi xtahu diorang masak apa haha xkan aku nak ngintai kot! wkakaka apa2 unik kawasan umah diorang clazzz gitu hehe 













Tiada ulasan:

Sample text














 

Sample Text

fadzoners

Sample Text