Ads 468x60px

Isnin, 19 Disember 2011

Madonna macam Siti Nurhaliza?? AWESOME Singer!! 2011/2012 HOT!


WOW !!

MADONNA 
SITI NURHALIZA

Fadz Excited Sangat nak beli Majalah GLAM ni sebab Cover tahun 2012 Sangat2 Meletop!! apatah Lagi Dato Siti Nurhaliza yang Jadi Cover hoho lagi Cover untuk Kali lagi mencabar Dato Siti kena Mencabar menjadi seakan Penyanyi Terunggul Dunia madonna Donna donna eh! ternaynyi lak haha LOL =P Muka Siti nurhaliza betol2 sangat gorjes!! terbaikk!! siapalah yang make up ni?? siapalah yang menyunting rambut depan kak Siti ni?? oopsss?? haha jangan pikir bukan2 fadz yakin dengan teknologi canggih apa2 punleh jadi adobe photoshope sekarang canggih maa lagi hebat dari dulu so Think positif jangan nak hentam orang sesuka hati ^_~ sebelum nak hentam tu cermin muka tu dulu k eh! #justsaying hehe =P 

Siti Nurhaliza tiru gaya M
adonna menjadi seh!




 Nak tengok Siti Nurhaliza buat gaya Madonna macam ni lak mesti gempak gak kan korang ^_~


Perbezaan: Siti nurhaliza nampak berisi sikit Madonna nampak kurus itu je kot?? hahaha yg lain perfect!! jangan Lupa Beli Majalah GLAM Jan 2012 nnt hoho Wajib beli!! pasti ada post yang menarik Siti beri pasti xhampa punyer percayalah! ;) 

2 ulasan:

efa nur berkata...

waaahhh!! suke..suke..suke!!

nak share entry nie kat blog efa boleh tak?heee :D

Blog Efa Nur :)

Fadzul_FadzQ berkata...

efa hehe boleh2 silakan ;) hehe

Sample text














 

Sample Text

fadzoners

Sample Text