Ads 468x60px

Isnin, 20 Februari 2012

Konsert Ketuhanan Mampu Menarik Ribuan Peminat - Hangat!


KONSERT KETUHANAN
SITI NURHALIZA 
dan
MAHER ZAIN
Konsert Muhammad Al-Ameen Baru - baru ni sangat hangat diperkatakan kerana mampu menarik ribuan peminat untuk menghadirkan diri untuk konsert Ketuhanan tersebut. Justeru, Penyanyi Kesayangan Malaysia Dato Siti Nurhaliza adalah Sangat Di nanti2kan oleh 15 ribu peminat yang hadir pada malam itu. bukan senang ingin melihat Dato Siti Nurhaliza Bertudung sambil menyanyi dalam satu acara yang Besar. Apa2 pun Syabas kepada pihak Rabbani kerana berjaya merealisasikan. Antara Artis lain yang turut di undang ialah Amy Search, Najwa Latif dan Sabri yunus.


Konsert Maher Zain Live in Ipoh Perak juga boleh dicipta sejarah terbaru untuk konsert Ketuhanan kerana berjaya Menarik hampir 70 ribu peminat yang hadir untuk menyaksikan persembahan dari Maher Zain yang akan menyampaikan lagu ketuhanan yang menyusuk jiwa. Detik manis yang tidak dilupakan apabila  Maher Zain mengenakan pakaian tradisional melayu yang menyebabkan semua teruja melihat Maher Zain di atas pentas. Apa2 pun Syabas dan tahniah buat penganjur.
P/s: Bila agaknya Maher Zain akan membuat konsert bersama Siti Nurhaliza ye?? hehe mesti ramai yang hadirkan ^_~Tiada ulasan:

Sample text


 

Sample Text

fadzoners

Sample Text