Ads 468x60px

Ahad, 18 Disember 2011

Siti Nurhaliza- Bakal GegarKan Pentas Terapung Terbesar Dunia! 2011/2012 HOT!

SITI NURHALIZA 
MERAIKAN TAHUN 2012 @ HAPPY NEW YEARS 2012
 DI PENTAS TERAPUNG TERBESAR DI DUNIA , Float Marina Bay
SINGAPORE


Wah!! Clazz kak Siti Nurhaliza sekarang bakal mengegarkan persembahan Sempena Countdown 2012 di pentas terapung terbesar di dunia!! di singapore .Fuhh~~ ni First time dalam hidup Siti Nurhaliza kot hehe sebelum ni xsilap fadz Dayang Nurfaizah pun penah wt persembahan di pentas tu ;)


Celebrate 2012 with These Kids Wear Crowns, Siti Nurhaliza, Sezairi Sezali, Sheikh Haikel, Nat Ho and Many more!!

Happening Saturday 31st December at the Float@Marina Bay.
Tickets $25 each. Available at all SISTIC Outlets 

Buy Ticket NOW!!
Mane yang Tidak tahu Dan mengenali Pentas terapung terbesar Di Dunia di Marina Bay Float Singapore ? ini dia Fadz lampirkan Gambar2 platformnya bagaimana ;)


Cantik kan?? Tak leh bayangkan Siti Nurhaliza Buat Persembahan atas pentas tersebut Mesti Mantap!! Dengar Cerita Siti Nurhaliza akan bawa lagu dalam rangkaian Album English Terbaru All Your love WOW! sudah tentu rata2 yang menonton dari warga singapore, malaysia dan Luar negara terbaik!!

Penyanyi International yang akan wt persembahan sebaris dengan Siti Nurhaliza adalah kumpulan CANADA , These Kids Wear Crowns Lagu pun Boleh tahan Sedapnya ;) heheIni Video Promo Sebagai bukti ^_~
P/s: Jangan Lupa Peminat Siti Nurhaliza Undi Siti Di ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN 2011 untuk kategori ANUGERAH SERI PERAK ^_~ Dan juga Vote Siti Nurhaliza 7 Percalonan di intuned Music Awards 2011  Vote kt Sini (http://www.intuned.com/awards/ ) dan nak tahu percalonan Siti nurhaliza tengok di link ini.. (http://fadzq-spaq.blogspot.com/2011/12/siti-nurhaliza-nominated-intuned-music.html )


2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

adeyh2..
nak pg kena beli tiket flight plak..
hehhee

Fadzul_FadzQ berkata...

Amboi Umar : LELAKI INI hahaha Tu r pasal huhu Tapi best kot konsert ni taraf international woot2x hehe

Sample text


 

Sample Text

fadzoners

Sample Text